We nodigen u uit voor deze geweldige virtuele show met waarin de nieuwste Creatio update FREEDOM release word gepresenteerd en een speciale Freedom-set uitgevoerd word door de

ICONISCHE DJ PAUL VAN DYK

ACCELERATE: NO-CODE REVOLUTION NOV 9-30, 2021 | ELKE WERKDAG LIVE

Een wereldwijde livestream conferentie voor IT en digitale leiders over de toekomst van hun bedrijf en de inzet van low-code software.

ACCELERATE GLOBAL

Een wereldwijde 24-uurs livestream conferentie voor IT en digitale leiders over de toekomst van hun bedrijf en de inzet van low-code software.

Onze wereldwijde 24-uurs conferentie heeft meer dan 200 sessies verdeeld over vijf tracks:
• Accelerate Global
• Industry in Focus
• Creating a Low-Code Company
• Developing on the Creatio Platform
• Doing Business with Creatio

voor IT, digitale, zakelijke leiders en managers, maar ook voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, burgerontwikkelaars en iedereen die geïnteresseerd is in het beheersen van hun vaardigheden en verdieping van kennis over bedrijfstransformatie, winnende technische strategieën en low-code-ontwikkeling.

Bekijk de volledige lijst met 200+ sessies en doe vandaag nog mee!

Kijk mee >>>

WEBINAR

How are companies utilizing low-code CRM to unify sales, marketing and service: real-world use cases

 

In deze webinar mochten we ruim 150 deelnemers wereldwijd verwelkomen.

Bent u ook benieuwd naar onze klantcases, kijk dan deze webinar terug via Youtube

Creatio Arena

Online VS Face-to-Face

Onze tweewekelijkse serie, Creatio Arena, komt aanstaande donderdag 30 april voor een live debat over online versus face-to-face: zal de manier waarop we zaken doen voor altijd veranderen nadat de quarantaine is afgelopen?

Mis je kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Stem af op 30 april om 10 uur EST | 16:00 uur CET 15.00 uur BST:
• Zoek uit of virtuele communicatie in de toekomst de meeste persoonlijke interacties zal vervangen
• Stem en geef commentaar tijdens de livestream om argumenten te ondersteunen en aannames te uiten
• Geniet van een live strijd om meningen en krijg waardevolle inzichten in de hot-hot-issues van vandaag

Een hete discussie met tonnen inzichten van invloedrijke leiders op zakelijk, digitaal en technologisch gebied is gegarandeerd!

Reserveer uw plek vandaag >>>

Creatio update v7.16

Creatio introduceert een grote update voor zijn low-code platform voor procesbeheer en CRM

Creatio v.7.16 is nu uit! De nieuwste update bevat meer dan 500 verbeteringen en aanpassingen aan de kern van de superkrachten: een low-code platform om iedereen een ontwikkelaar te maken; BPM-engine om processen sneller en uniform CRM te veranderen om verkoop, marketing en service op elkaar af te stemmen.

Ontdek wat er nieuw is >>>

Webinar

Why now is the time to invest in CRM
and how low-code can help drive ROI

Wilt u weten: waarom is het nu de tijd om te investeren in CRM en hoe low-code de ROI kan stimuleren? Kijk op 28 april 11:00 uur EDT naar onze gezamenlijke webinar met Tata Consultancy Services!

U leert hoe u een businesscase opbouwt die de ROI en TCO van low-code CRM-technologie onthult en berekent om inkomsten te genereren in steeds veranderende marktomstandigheden.

Ontdek hoe u tegelijkertijd het klantverloop kunt verminderen, de omzet kunt verlagen en de kosten kunt verlagen met een uniforme low-code CRM-oplossing die de operationele wendbaarheid en flexibiliteit verhoogt … en nog veel meer!

Schrijf u nu in >>>

Kennissessie WAB en Sales en Bier

WAB en Sales en Bier

Donderdag 12 december, Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21 Haarlem
13:00 – 17:00

 

 

 

WAB, Wet arbeidsmarkt in balans

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) treedt per 1 januari 2020 in werking. Met de wet verandert er veel, onder andere op het gebied van tijdelijke arbeidsovereenkomsten, transitievergoedingen, de bescherming van oproepkrachten, de WW premie bij vaste contracten etc. Kortom, het is van groot belang dat u en uw bedrijf zijn voorbereid op deze nieuwe wetgeving! Nathalie Wolters van Re:flex Advocaten zet uiteen wat de gevolgen van de WAB in uw specifieke situatie zijn.

Mr. Nathalie Wolters, Arbeidsrechtadvocaat en partner bij Re:flex Advocaten. Zij is sinds 2003 advocaat en specialiseerde zich al snel in het arbeidsrecht. Sinds 5 jaar vormt zij samen met Chantal van den Berg Re:flex Advodaten. Zij zijn gevestigd in Haarlem. 

 

 

 

Succesvol zijn in sales: Toeval of structurele aanpak?

We zijn allemaal druk met de verkoop van onze producten en diensten. Netwerkbijeenkomsten, koud bellen, mailingen, etc. We halen alles uit de kast om succesvol te zijn en onze groeidoelstellingen te realiseren. Het vinden, en onderhouden, van bestaande contacten, we doen alsof het belangrijk vinden. Wanneer was het laatste contact ook alweer? Met wie, en waarover.

Davey Daemen CRM consultant van Webrixs is gespecialiseerd in het structureren van de volledige klantenreis. Hij heeft jarenlange ervaring bij bedrijven in verschillende branches, met verschillende CRM vraagstukken.
CRM betekent een combinatie van bedrijfsstrategieën, software en processen die helpen bij het opbouwen van langdurige relaties tussen bedrijven en hun klanten.

Creatio Global Tour in Paris

 

Bonjour à tous!

Over 2 weken is het moment dat het #ACCELERATE-evenement voor zakelijke en technische leiders naar Parijs komt! Het evenement vindt plaats op 7 november in InterContinental Paris Avenue Marceau.

Bekijk de namen van alle sprekers op de website van het evenement en sla je plek nu op

November 7 | InterContinental Paris Avenue Marceau
9:00 AM – 2:00 PM

 

WHAT’S ON THE AGENDA

INSIGHTS ON CUSTOMER-OBSESSED BUSINESS STRATEGY

Lead your organization into a successful digital future with tactical actions, insight and inspiration from key industry experts.

 

TECHNOLOGY TRENDS BY 2025

Uncover major technology trends from leading industry experts to help you innovate faster and increase teams’ performance.

 

REAL-LIFE CASE STUDIES ON HOW TO REFINE BUSINESS PROCESSES

Learn how leading companies have transformed their processes in marketing, sales, service and operations within just a few months to stay competitive in an increasingly dynamic environment.

 

EMBRACE “EVERYONE A DEVELOPER!” CONCEPT

Explore how low-code / no-code approach and ‘everyone a developer’ concept can help to overcome a challenge on accelerating business goals with limited IT resources.