Binnen Nederland is WEBRIXS de implementatiepartner voor Creatio

Webrixs is dé Nederlandse partner van Creatio. Wij verzorgen de implementatie en integratie van Creatio producten in Nederland en ver daar buiten.

Wij geloven in het perfecte product, maar meer nog in de perfecte match. Met de software van Creatio als basis. Een stevig fundament met eindeloze mogelijkheden. Maar, wat heeft jouw bedrijf echt nodig? Samen selecteren we de functionaliteiten die passen bij jouw ambities. We creëren in-house maatwerk oplossingen, zoals custom-apps, die bijdragen aan jouw succes. Webrixs blijft ook na implementatie bijdragen aan de perfecte ervaring voor jouw klanten en werknemers.

Implementatie & integratie

De eerste stap naar een nieuw CRM is inventarisatie en advies. Wij managen projecten volgens Scrum en Agile principes. Van datamigratie tot de koppeling met huidige IT systemen. Wij leveren een totaaloplossing, inclusief support en training van personeel.

Maatwerk oplossingen

Iedere onderneming heeft andere doelen en andere wensen. Wij bieden een CRM oplossing op een low-code platform, welke de flexibiliteit bied om elke branche te voorzien van een passende omgeving. Samen bepalen we welke features jouw business nodig heeft. Wij zorgen voor de perfecte match tussen de CRM van Creatio en jouw ambities.

Marketplace applicaties

Een perfect platform kan altijd beter. Wij bouwen applicaties die compatibel zijn met de Creatio stack. Applicaties die net dat beetje extra toevoegen. Wij leveren deze applicaties aan klanten wereldwijd. Je vindt ze in de Creatio Marketplace.

Consultancy & advies

Voor, tijdens en na de implementatie van jouw nieuwe CRM blijven we betrokken. Wij helpen je o.a. met privacy management en de optimalisatie van processen. Van commerciële uitdagingen tot technische specificaties. Wij staan altijd voor je klaar.

De Webrixs aanpak

Wij creëren oplossingen waar iedereen beter van wordt

Wij maken keuzes die bijdragen een duurzame groei

Wij bouwen samen met jou aan succes

Wij geloven dat verschillen versterken

Wij verschuilen ons niet achter emails, we bellen je

Wij volgen niet, we wandelen onze eigen route

Wij houden van snel reageren en een korte implementatietijd

Wij zijn direct, maar nooit onbeleefd

DE
PERFECTE MATCH

Ieder bedrijf is op zoek naar manieren waarop ze efficienter en productiever kunnen werken. Data vertalen naar inzichten, basisprocessen automatiseren en werknemers de beste tools bieden zijn essentieel voor succes. Webrixs biedt een perfect product en zorgt voor de perfecte match met jouw business en jouw ambities!

Creatio wordt alom erkend door belangrijke branche-analisten en ontvangt meerdere onderscheidingen

Wat onze klanten zeggen

"Webrixs levert uitstekend werk, is zeer betrouwbaar en last but not least, ze communiceren goed welke naar mijn mening vrij zeldzaam is bij IT-specialisten."

"Echte top professionals. Snelheid en kwaliteit definiëren het bedrijf."

Kurt Farazijn

CEO| Public Partners

"De samenwerking met Webrixs was voor ons een hele positieve ervaring! Wanneer we een vraag of probleem hebben, wordt er altijd heel snel gereageerd.