De kracht van WEBRIXS is misschien wel dat we eerlijk zijn.

Webrixs is trusted partner van Bpm’online. Wij verzorgen de implementatie en integratie van Bpm’online producten voor jouw business.

Wij geloven in het perfecte product, maar meer nog in de perfecte match. Met de software van Bpm’online als basis. Een stevig fundament met eindeloze mogelijkheden. Maar, wat heeft jouw bedrijf echt nodig? Samen selecteren we de functionaliteiten die passen bij jouw ambities. We creëren in-house maatwerk oplossingen, zoals custom-apps, die bijdragen aan jouw succes. Webrixs blijft ook na implementatie bijdragen aan de perfecte ervaring voor jouw klanten en werknemers.

Over ons

Implementatie & integratie

De eerste stap naar een nieuw CRM is inventarisatie en advies. Wij managen projecten volgens Scrum en Agile principes. Van datamigratie tot de koppeling met huidige IT systemen. Wij leveren een totaaloplossing, inclusief support en training van personeel.

Over ons

Maatwerk oplossingen

Iedere onderneming heeft andere doelen en andere wensen. Wij bieden een CRM oplossing met een stevig fundament. Samen bepalen we welke features jouw business nodig heeft. Wij zorgen voor de perfecte match tussen de CRM van Bpm’online en jouw ambities.

Over ons

Marketplace applicaties

Een perfect platform kan altijd beter. Wij bouwen applicaties die compatible zijn met de Bpm’online stack. Applicaties die net dat beetje extra toevoegen. Wij leveren deze applicaties aan klanten wereldwijd. Je vindt ze in de Bpm’online Marketplace.

Over ons

Consultancy & advies

Voor, tijdens en na de implementatie van jouw nieuwe CRM blijven we betrokken. Wij helpen je o.a. met privacy management en de optimalisatie van processen. Van commerciële uitdagingen tot technische specificaties. Wij staan altijd voor je klaar.

De Webrixs aanpak

Over ons

Wij creëren oplossingen waar iedereen beter van wordt

Over ons

Wij maken keuzes die bijdragen een duurzame groei

Over ons

Wij bouwen samen met jou aan succes

Over ons

Wij geloven dat verschillen versterken

Over ons

Wij verschuilen ons niet achter emails, we bellen je

Over ons

Wij volgen niet, we wandelen onze eigen route

Over ons

Wij houden van snel reageren en een korte implementatietijd

Over ons

Wij zijn direct, maar nooit onbeleefd

DE
PERFECTE MATCH

Ieder bedrijf is op zoek naar manieren waarop ze efficienter en productiever kunnen werken. Data vertalen naar inzichten, basisprocessen automatiseren en werknemers de beste tools bieden zijn essentieel voor succes. Webrixs biedt een perfect product en zorgt voor de perfecte match met jouw business en jouw ambities!

Bpm’online wordt alom erkend door belangrijke branche-analisten en ontvangt meerdere onderscheidingen

Over ons

What our customers say

Over ons

"Webrixs levert uitstekend werk, is zeer betrouwbaar en last but not least, ze communiceren goed welke naar mijn mening vrij zeldzaam is bij IT-specialisten."

Over ons

"Davey is echt een top professional. Snelheid en kwaliteit definiëren hem en zijn bedrijf Webrixs."

Over ons

Kurt Farazijn

CEO| Public Partners

"De samenwerking met Webrixs was voor ons een hele positieve ervaring! Wanneer we een vraag of probleem hebben, wordt er altijd heel snel gereageerd.

Over ons

Studio

Over ons

Marketing

Over ons

Sales

Over ons

Service

Over ons

Business Apps